VOEL JE WELKOM

Via A. Awareness worden verschillende events aangeboden op het gebied van bewustwording. Heb je vragen over de inhoud van één van deze events dan kun je contact opnemen via het contact formulier of door een mail te sturen aan: info@a-awareness.nl.

Alle informatie rondom prijzen, tijden en aanmelding kun je vinden door op het event naar keuze te klikken. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle informatie rondom adres, betaalwijze, voorbereidingen etc.

AGENDA

VANAF JUNI STARTEN DE PLANTCEREMONIES EN ADEMCIRKELS WEER.
  • Max. 10 deelnemers per event, matrassen liggen op 1,5 meter afstand
  • Deelname niet toegestaan indien je COVID/ griep verschijnselen hebt

ADEMCIRKELS

LOCATIES:

OMGEVING ZUID HOLLAND:
NIJMEGEN:

KERNWAARDE RONDOM EVENTS

Groepen komen nooit zomaar bij elkaar, iedereen brengt zijn of haar unieke zelf in en is een spiegel voor wat er leeft in jou, daarom is het belangrijk om altijd respectvol met elkaar om te gaan. We zorgen voor een veilig setting waarin jij volledig jezelf mag zijn.

Wanneer groepen bij elkaar komen is het altijd fijn om eerste even te landen met elkaar, om alle dagelijkse beslommeringen achter te laten, om in het moment te zijn, en om elkaar te zien en horen.

Vervolgens, voordat we aan het programma starten, is er een inhoudelijke uitleg en lopen we door alle praktische zaken heen. Ook is er een mogelijkheid om je vragen te stellen als deze er nog zijn…