#1 OHM PUNCTUUR 

2019-07-25

Ik moet eerlijk bekennen dat klankschalen me tot een aantal jaar terug deden denken aan types die ik omschreef al zweverig, die in mijn optiek een vrij hoog ‘doe maar gewoon normaal’ gevoel bij me wisten  op te roepen. Ik moet daar wel een beetje om lachen nu in zelf mijn eerste klankschaal heb en toch ook wel een behoorlijke investering verwacht voor de toekomst om mijn collectie uit te breiden.

In mei heb ik module 1 – Soundhealing via OHM Punctuur afgerond, met name om mezelf energetisch schoon te houden. Wat bedoel ik daar dan mee? Mijn eigen energie huishouden op orde brengen. Ik ontmoet met ademwerk en Ayahuasca veel mensen. Tijdens proceswerk wordt vaak veel oude last los gelaten, last die ik niet wil overnemen. In contact bestaat er veel meer energie uitwisseling dan dat we kunnen zien, dat betekent niet dat het er niet is. Met een aantal fijne colllega’s van de zilverboom zijn we deze curcus gestart, nu ook module 2.

Klik HIER voor een korte cartoon waarin uitleg wordt gegeven over hoe energetische vervuiling werkt.
WAT IS OHM-PUNCTUUR?

Werken met resonantie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de aloude Tibetaanse klankschaal healing en de Chinese acupunctuurkennis. Deze bijzondere methode heeft een helend vermogen. De acupunctuurnaalden zijn vervangen door speciale stemvorken met diverse frequenties die worden gecombineerd met Tibetaanse en kristallen klankschalen. De harmonische trillingen zorgen ervoor dat de levensenergieën makkelijker doorstromen en brengen lichaam, ziel en geest in balans. Het natuurlijk helend vermogen van de mens wordt geactiveerd.

Velen van ons zijn energetisch vervuild en uit balans. Niet alleen door de overvloed van geluiden en stralingen, maar ook door stress, emoties en energetisch vuil van anderen. Door deze vervuiling in de aura, en blokkades in de energiebanen en chakra’s kunnen dagelijkse en oude emoties en patronen niet ontladen worden. Je raakt uit balans en daarmee je unieke trilling patroon kwijt. Het kan leiden tot vervelende klachten zoals veel en snel moe, weinig energie, je grenzen moeilijk kunnen stellen en om keuzes te maken, laag zelfbeeld, somber zijn en negativiteit, en zelfs tot burn-out, ziekte en het ontstaan van lichamelijke en/of psychische klachten.