WAAROM EEN BLOG?

Al vaker heb ik het voelen kriebelen om meer te schrijven over mijn ervaringen alleen kon ik de vorm niet vinden. Een vriend vroeg mij recent of ik mijn ervaringen uitschrijf, ervaringen op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Denk daarbij aan ademsessies, ayahuasca reizen, tantra cursussen etc. Het kwartje viel, mijn website is live, wanneer het goed voelt kan ik een ervaring uitschrijven en hier delen.

In de eerste plaats deel ik mijn ervaringen omdat ik plezier heb in het schrijven. Op de tweede plaats vind ik het zelf fijn om geïnspireerd te worden door anderen en hoop jullie met het delen van mijn ervaringen ook weer inspiratie mee te geven – al is het maar een beetje ‘awareness’ over wat er allemaal mogelijk is.

Meer en meer merk ik dat mijn leven vol voelt als ik aan het ervaren en doorvoelen ben. ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’.

‘Het schoonste en diepste gevoelen dat wij kunnen ondergaan, is het ervaren van het mystieke. Het is de kracht van alle ware wetenschap. Wie dit gevoelen onbekend is, wie niet langer in verwondering en verbijstering kan staan, is zo goed als dood’ – ALBERT EINDSTEIN

ZIE ONDERSTAANDE

#1 OHM PUNCTUUR
#2 BUFO ALVARIUS
#3 DANCING ON MY OWN
#4 THIS IS ME