ADEM EN ANGERWORK – DATUM NADER TE BEPALEN

INVESTERING: 120
LOCATIE: NOORDWIJK
AANTAL DEELNEMERS: 16

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

RAGECLUB  & A. AWARENESS

WAAROM DEZE DAG?
Boosheid is iets waar mensen het liefst zo snel mogelijk bij weg willen. Het wordt als oncomfortabel, onprettig en als ongemakkelijk ervaren. Maar waarom is er dan boosheid?
Wat is de boodschap van boosheid? Hoe kan boosheid dienen?

Boosheid, mits goed gereguleerd, schept helderheid en duidelijkheid. Het laat zien waar je voor staat, waar je grenzen liggen en wat jouw waarheid is. Een gezonde relatie met je boosheid is belangrijk om een volwassen leven te leiden.

Deze dag gaan we onszelf verbinden met wat er werkelijk geleefd wilt worden. We gaan op zoek naar onze eigen waarheid en onze eigen grootsheid. Dat gaan we doen via onze boosheid. Door er in een veilige setting in te zakken, het te uiten en het vervolgens te ownen, zodat  je je in het vervolg niet meer laat leiden door de angst voor je eigen boosheid.

PROGRAMMA
9:45 Inloop
10:00 Start & introductie
Ademwerk – verzorgd door Anna
12:45 Lunch  (bij goed weer aan zee)
Angerwork – verzorgd door Hajee
17:30 Einde programma

UITLEG
Tijd om contact te maken met de diepere bedekte lagen in jezelf, adem je kracht in en laat je boosheid eruit. Boosheid is een krachtige energie waarvoor we soms zelfs bang zijn  en besluiten we het te verbannen uit ons leven. Met als gevolg dat we ons ook afsnijden van de levenskracht die ons in staat stelt om grenzen aan te geven en om ons volle potentieel te leven. Ben jij in contact met je boosheid? Kun je het helemaal toestaan? Wil jij ruimte geven aan je opgekropte woede?Zou jij minder willen onderdrukken?

Deze dag gaan we op zoek naar de kracht van jouw boosheid. We hebben van nature de neiging om ons hiervan te willen ontladen. Daar komt bij dat op het uiten van boosheid een taboe rust. Veel van ons zijn bang voor afwijzing van anderen indien we onze boosheid of frustraties wel laten zien en kiezen als gevolg voor onderdrukken. Wanneer we onze boosheid niet uiten slaan we het op in ons lijf en dragen we het met ons mee. Deze dag besteden we aan het verbinden met jouw opgeslagen boosheid, zodat je die kan uiten om de kracht daarvan te ervaren en om weer ruimte te voelen.

Middels de verbonden ademhalingstechniek maken we verbinding met de ruimte van de opgeslagen boosheid. Hier mag je je in je ademhaling mee verbinden. Ademwerk is bij uitstek een methode om verbinding te maken met je onderbewuste en de emoties die daar liggen opgeslagen. Het stimuleren van drukpunten kan ingezet worden om het lichaam verder te open voor de energie van de opgeslagen emoties.

Na het verbonden ademen bieden we een serie oefeningen aan waarbij je stap voor stap verder in je boosheid kan zakken en krijg je de mogelijkheid om jouw opgekropte woede te ontladen. Daarnaast ontvang je tips en tricks om in het dagelijks leven met je boosheid om te gaan.