ZWEETHUT & ADEMCIRKEL met overnachting ✿ 22.02 t/m 23.02

INVESTERING: 145
LOCATIE: Omgeving Zuid-Holland

PROGRAMMA:

22 FEBRUARI zaterdag

10.45 Inloop
11.00 Start: introductie en kennismaking
12.00 Ademcirkel
13.30 Lichte maaltijd
15.00 Zweethut
20.30 Lichte maaltijd
21.30 Sharing

23 FEBRUARI zondag

09.00 Gezamenlijk ontbijt
10.00 Einde programma

AANMELDEN KLIK HIER

LET OP! Op 23 februari is er aansluitend een plantceremonie. Mocht je je voor beide inschrijven dan krijg je 25,- korting op de totaalprijs.

WAT IS EEN ZWEETHUT?

Een Zweethut ceremonie wordt al jaren door onder andere de Native Americans gebruikt als leermiddel en medicijn. Het ritueel bevat elementen als reiniging en zang.

In een Zweethut, een koepelvormige constructie gemaakt van wilgentakken bedekt met wollen dekens zodat het ook echt donker is van binnen, wordt een eeuwenoud ritueel uitgevoerd. We keren naar binnen op zoek naar antwoorden en inzichten. In de warmte blijft alleen het échte over en al onze ego stukken mogen we achter ons laten. In het midden worden roodgloeiende stenen opgestapeld, waarna de toegang tot de hut dicht gaat. Je zit samen met de andere deelnemers en de begeleiders om de gloeiende stenen in een kring. Hierop wordt water gegoten, waardoor stoom ontstaat. De tempratuur in de hut stijgt.

In 3 rondes laten we ons in de warmte van de stenen meenemen door de windrichtingen, de spirits en alle helpers op ons pad. In het tijdloze en vormloze kunnen we ons overgeven aan het grotere geheel.

WAT IS EEN ADEMCIRKEL, KLIK HIER!
AANMELDEN KLIK HIER