GROEP CEREMONIE

WIL JIJ JE AYAHUASCA CEREMONIE IN GROEPSVERBAND ONDERGAAN? DAT KAN!

Het maken van een innerlijke reis in een groep kan zo rijk zijn. Je kunt jezelf op zoveel vlakken tegen komen door de spiegels die andere je voorhouden, maar andere kunnen je ook diep in je hart raken wanneer zij vanuit hun eigen kwetsbaarheid een deel van zichzelf aan jou laten zien. Groepsceremonies kunnen magisch mooi zijn.

Wil jij je ayahuasca ervaring in groep ondergaan? Kijk dan in de agenda naar de mogelijkheden of stuur een bericht als je hier vragen over hebt naar: info@a-awareness.nl.

AGENDA AANMELDEN

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN GROEPSCEREMONIE?

Wanneer groepen bij elkaar komen is het altijd fijn om eerste even te landen met elkaar, om alle dagelijkse beslommeringen achter te laten, om in het moment te zijn, en om elkaar te zien en horen. Vervolgens, voordat we aan het programma starten, is er een inhoudelijke uitleg en lopen we door alle praktische zaken heen. Ook is er een mogelijkheid om je vragen te stellen als deze er nog zijn…

Een groepsceremonie start met een openingscirkel en bestaat uit twee drink rondes. De ceremonie zelf duurt ongeveer 6/7 uur en we sluiten af met een gezamenlijke lichte maaltijd (als je hier behoefte aan hebt). Na de overnachting ontbijten we met elkaar en ronden we af met een sharing. Een sharing is fijn omdat je ook altijd weer kunt leren van de ervaring van een ander maar vaak ook weer stukken in jezelf doet aanraken, maar ook om mogelijk meer perspectief op je eigen ervaring te ontvangen.

In groepsceremonies, wanneer iedereen zichzelf mooi kan dragen, kan er ware magie ontstaan. Al ken je elkaar net, het kan voelen alsof je uit een enorm warme bubbel stapt met elkaar. Vaker dan eens is die een omschreven als een waar familie gevoel wat er in korte tijd kan ontstaan.

KERNWAARDE RONDOM GROEPSCEREMONIES:

Groepen komen nooit zomaar bij elkaar, iedereen brengt zijn of haar unieke zelf in en is een spiegel voor wat er leeft in jou, daarom is het belangrijk om altijd respectvol met elkaar om te gaan. We zorgen daarin met elkaar voor een veilig setting waarin jij volledig jezelf mag zijn.

VOORDELEN VAN EEN PRIVE CEREMONIE
  • De invulling en muziek is special op jou afgestemd
  • Alle aandacht en ruimte is er volledig voor jou
  • Geen afleiding door het proces van anderen
VOORDELEN VAN EEN GROEPSCEREMONIE
  • Er kan een mooie groepsenergie ontstaan
  • Je krijgt ook ervaringen van andere reizigers mee
  • Een groepsceremonie is doorgaans goedkoper
PRAKTISCHE INFORMATIE:
VOORBEREIDINGEN
TARIEVEN