PUUR PORTUGAL

PLANTCEREMONIE & ADEM RETREAT -14 t/m 20 JUNI 2021
PERSOONLIJK, PLEZIER, PROCES EN ZO VEEL MEER

Ceremonieleider: Anna

Begeleiding: Sjoukje

ACCOMODATIE & LOCATIE: KLIK HIER

Bovenstaande foto is genomen tijdens de eerste editie van PUUR PORTUGAL, september 2020

PUUR PORTUGAL

Ga jij mee naar Portugal? Wil jij jezelf in de Algarve op een dieper niveau leren kennen? Heb jij altijd al gedroomd van een planten ceremonie onder de sterren? Wil jij jezelf een week volledig laten verzorgen met heerlijk biologisch & vegetarische maaltijden?

Ga mee op reis, op reis naar het land met prachtige kustlijnen, op reis in jezelf. Een week waarin er ruimte is voor jou, voor jouw proces en ook om bij te komen van alles. In een intieme groep van maximaal 10 deelnemers gaan we de verdieping opzoeken. We zullen verschillende keren de moeder der moeders onder de planten raadplegen, als het weer het toelaat zullen we ceremonies in de open lucht houden. Ook gaan we onszelf dieper verbinden middels onze adem. We zullen deze week verschillende ademcirkels houden. Naast het proceswerk is er ook ruimte tijd voor jou en dat is fijn want we brengen de week door op casa das aguas Calmas. Een schitterende ecologische locatie waar de groente vers uit de tuin komt en waar een prachtige zwemvijver ter beschikking is. Een fijne plek om tot jezelf te komen…

PROGRAMMA:

7 Dagen compleet verzorgd met maaltijden (grotendeels biologisch)
6 Nachten accommodatie
3x Madré amazone plantceremonies
Ademcirkels
Stilte periodes en dagelijkse meditaties

Optioneel workshops, dansen en nog veel meer… En wat fijn om de vrijheid te hebben dit helemaal in de groep en in het moment te laten ontstaan.

We starten op maandag 14 jun om 16.00 uur en ronden af op zondag 20 september om 10.00 uur. Heb je vragen over het programma en de mogelijkheden? Laat gerust een bericht achter!

INVESTERING:

Early Bird          tot 01-12-2020    1250
Regulier            tot 01-03-2020    1350
Last minute         tot vertrek       1450

Eerbied tot achter het oneindige heelal voor plantmedicijnen, onbeschrijfelijk wat een intelligentie. En wat een extra waarde om dit in de open lucht en vrije natuur te kunnen ondervinden. Toch gaat het niet alleen over wat er tijdens ceremonies kan ontstaan, de uiteindelijke integratie in je dagelijkse leven is misschien nog wel belangrijker. Ademwerk is bij uitstek een raket als het gaat om integratie. Het is zo waardevol om te ervaren dat je in je adem altijd op eigen kracht de verbinding tussen je hogere zelf en lichaam kunt maken. Alles kan in de adem doorleeft, doorvoelt en geïntegreerd worden. Vaker dan eens wordt de conclusie getrokken dat de inhoud van een ceremonie pas echt op zijn plaats valt bij het ademwerk. Aansluitend op het vaste programma zal datgeen aangeboden worden wat de groep dichter bij zichzelf kan brengen. Wat een cadeau aan jezelf zal deze week zijn, een verbindende week die je leven voor altijd kan veranderen…

ACCOMODATIE & LOCATIE: KLIK HIER

CASA DAS AGUAS CALMAS
ALGARVE – BOLIQUEIME (Tenoca)
Rua da Arroteia 104
8100-062 Boliqueime 
30KM Vanaf vliegveld Faro: 30 minuten reisafstand