PRIVE CEREMONIE

WIL JIJ JE AYAHUASCA CEREMONIE INDIVIDUEEL ONDERGAAN? DAT KAN!

Ook is het mogelijk om een privé ceremonie te boeken in een samengesteld gezelschap tot maximaal 4 personen. Een eigen gekozen locatie is mogelijk, of in Utrecht voor maximaal 2 deelnemers. We zullen samen beoordelen welke optie het meest geschikt is.

Op deze pagina kun je meer lezen over hoe een privé sessie eruit ziet en wat je van mijn begeleiding kunt verwachten. Als je een privé ceremonie bij mij wilt boeken hoor ik graag van je.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN PRIVE CEREMONIE?

Een privé ceremonie start altijd met een kennismaking en er wordt ruim de tijd genomen zodat je fijn kunt landen. Nadat alle praktische zaken zijn besproken volgt er een introductie met uitleg over Ayahuasca. De ceremonie start met een openingsritueel en na het drinken van de eerste ronde Ayahuasca volgt er een inleidende meditatie. De eerste ronde duurt ongeveer 2,5 uur, daarna wordt opnieuw gedronken en  de tweede zal ongeveer 3,5 uur zal duren. Na het afronden van de ceremonie is er een lichte maaltijd voor je. Tijdens het eten of op een later moment kunnen we je ervaring nabespreken.

ALLE AANDACHT IS ER VOOR JOU

Je hebt de ruimte om volledig je eigen proces te doorlopen, waar nodig zal er uiteraard ondersteuning beschikbaar zijn. Dat kan zo simpel zijn als een extra dekentje wanneer je het koud hebt, maar ook als bijvoorbeeld een hand vast wilt houden om een anker te hebben in het hier en nu. In de begeleiding staat centraal: liefdevol, veilig, met 2 benen op de grond, helemaal op jou afgestemd. Hoe veiliger jij je voelt, hoe dieper je in jezelf kunt afreizen. Veiligheid staat dus altijd centraal tijdens je innerlijke reis, hierin mag je helemaal jezelf zijn. Tijdens de ceremonie zal voor een groot deel muziek gespeeld worden, ook live met klankschalen, drum en/of handpan.

VOORDELEN VAN EEN PRIVE CEREMONIE
  • De invulling en muziek is special op jou afgestemd
  • Alle aandacht en ruimte is er volledig voor jou
  • Geen afleiding door het proces van anderen
VOORDELEN VAN EEN GROEPSCEREMONIE
  • Er kan een mooie groepsenergie ontstaan
  • Je krijgt ook ervaringen van andere reizigers mee
  • Een groepsceremonie is doorgaans goedkoper

PRAKTISCHE INFORMATIE:
VOORBEREIDINGEN
TARIEVEN