• ADEMWERK - 2017/11 - MARTIN KWANT

  Vandaag 12 november de workshop gevolgd bij Anna en kan niet anders zeggen dat het een ontzettend leuke en leerzame workshop was. Ik had niet gedacht dat ademen zoveel teweeg kan brengen. En de wijze waarop Anna met hart en ziel de workshop geeft maakt haar een natuurtalent. Ik heb echt genoten. Dank je wel Anna,

 • AYAHUASCA 2018/04 ADEMWERK 2018/09 - LIZZY

  Ik had Anna leren kennen bij een ayahuasca ceremonie en daar vond ik haar begeleiding erg fijn.

  Ze geeft ook ademsessies en ik kon voor mijn gevoel wel een ‘adempauze’ gebruiken. Ik kan normaal nooit huilen bij anderen maar door de ademsessie kon ik helemaal uithuilen en dat voelde daarna echt als een opluchting!

 • AYAHUASCA - 2019-03 - ARNOUT

  Ik heb mijn eerste ayahuasca reis onlangs 1:1 bij A. Awareness gedaan. Anna wist mij op een hele fijne manier en op de juiste momenten te steunen en ook weer los te laten, waardoor het voor mij echt een geweldige ervaring werd, met hele mooie inzichten over zelf-acceptatie en liefde, precies wat ik nodig had. Je bent bij Anna in goeie handen!

 • AYAHUASCA - 2019/03 - SEPHORA VERHOEK

  Aankomend bij Anna thuis voelde ik me voor het eerste zenuwachtig voor mijn eerste ceremonie. Anna besteedde veel aandacht aan de uitleg vooraf en liet ons doorvoelen dat alles wat komen ging er mocht zijn. In de moeilijke momenten was ze er om me bij te staan, maar ook in de vrolijke momenten danste ze mee met mij. Ik ben Anna zo dankbaar dat zij met zoveel openheid, liefde en vertrouwen mijn reis heeft begeleid.

 • ADEMWERK 2019/04 - JESSY Coaching & Therapie

  Ik heb de geboorte van mijn eerste kind spontaan opnieuw beleefd. En ik heb haar deze keer wél bij me gehouden zolang ze dat wilde. Ik ben uitgeput en ontroerd. Dan komt Anna bij me zitten. Ik kijk even, ik kijk in haar ogen, ik kijk nog even, en dan blijf ik kijken. Ik kan niet anders dan blijven in die zachte ogen. en de tranen rollen over mijn wangen van ontroering, van blijdschap en van oud verdriet.
  Het is alsof ik het gemis van generaties inhaal.

 • AYAHUASCA &ADEMWERK 2019/12 - MARINA

  Ik vond het in een groep helemaal fantastisch! Wat een mooie, bijzondere en liefdevolle mensen. Overal werd tijd voorgenomen, heel fijn. Lieve lieve Anna, ik heb het je al gezegd, maar man, wat ben ik dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Ik weet dat dit al voorgeschreven stond. De timing, de fase in mijn leven. Het klopt. Het had echt zo moeten zijn. Bedankt, bedankt, bedankt voor deze prachtige 2 dagen! Je bent zo’n mooi mens.

 • AYAHUASCA &ADEMWERK 2020/01 - MARIEKE

  Het was een mooi, krachtig en liefdevolle 2 daagse. Al bij binnenkomst voelde het warm en welkom. Dit voelde goed. De opbouw van de dagen was goed. Al snel was de groep een groep. Er was ruimte voor ieders verhaal. De ayahuasca ceremonie was voor mij erg heftig. Kennelijk had ik dit ook nodig om alles lost te kunnen en moeten laten. De adem sessie de dag erna was heel fijn. Zo kon alles integreren en aarden. Er was een goed ervaren, liefdevolle ondersteuning, wat erg belangrijk is voor je reis. Engelen.

 • AYAHUASCA 2020/06 SHARIF

  Na lang met het idee van een ayahuasca-reis te hebben rond gelopen had ik samen met een vriend eindelijk de knoop doorgehakt en afgelopen week samen een privé sessie bij Anna geboekt.
  Ik ben haar enorm dankbaar. Je hebt iemand nodig die ervaren is, die je kan aanvoelen en die er voor je is wanneer dat nodig is. De ervaring van de eerder genoemde vriend was vrij zwaar en Anna wist daar enorm goed mee om te gaan. Ook vooraf nam ze rustig de tijd om mijn, toch wel veel, vragen te beantwoorden. En ze speelde niet gewoon een standaard afspeellijst met muziek maar selecteert de muziek zelf gedurende de dag, op basis van wat zij ziet en voelt. Ik denk dat dat goed aangeeft wie ze is en wat voor begeleiding zij geeft.

 • ADEMWERK 2020/06 TIM GILLES

  Wat een enorm fijne ademhalings sessie heb ik mogen ervaren bij jullie kanjers! Dit was mijn eerste keer naast een paar keer Wim Hof methode dat ik zo diep in mijn adamhaling mocht gaan. De begeleiding samen met muziek, was echt alsof ik verlicht was aan het eind van de sessie. Wat mooi dat met deze methode en sublieme begeleiding je op deze manier naar jezelf mag kijken. Tot zeker nog eens! Liefs Tim.

 • AYAHUASCA &ADEMWERK 2020/08 MARTIJN VAN HOEK

  Wow, such an amazing journey. So pretty, light, dark, deep, funny, loving and profound. This was my first time to try the Amazon plants and even though it was scary, I felt very safe. I have seen more than I remember and I remember more than I have seen and I am so grateful for the beautiful and loving guidance of Anna & Mona who were true angels. I am looking forward to the new adventures of life, and to my next trip with Mother Ayahuasca:) X

 • AYAHUASCA 2021/01 MARIEKE

  Vanaf het eerste moment voelde ik dat ik op Anna kan bouwen: haar liefde, beschikbaarheid, kennis, kunde, ervaring, kracht en wijsheid zijn zichtbaar, voelbaar, hoorbaar. Het gaf me alle vertrouwen om me over te geven aan het medicijn. Halverwege mijn reis was het zoeken, worstelen en een knoop waar ik niet uit kwam. Anna wist met een paar heldere, directe woorden en vragen mij de richting te wijzen, waardoor ik een heel bijzondere, diepgaande en waardevolle reis heb mogen ervaren. De integratieperiode vond ik pittig; ook hierbij heeft Anna me op heel persoonlijke, liefdevolle en wijze manier kunnen ondersteunen. Met deze ondersteuning heb ik een ervaring gekregen die immens waardevol, krachtig en diepgaand is. Ik koester mijn reis.

  En een kroel voor Winnie en Pip! Misschien moeten ze een eigen review pagina krijgen. Ik kan nog steeds bij het gevoel van toen Winnie onder het tentje kroop dat ik van m’n benen en het deken had gemaakt. Ik bruiste van geluk!

2021© Copyright - a-awareness.nl | Anna van Hamersveld | KVK 71684840 | info@a-awareness.nl