LIEF, WARM, DOORTASTEND EN PUUR

Mijn eigen reis door bewustwording en zelfacceptatie begon ruim 10 jaar geleden. Dit was voor mij als een ontwaking en heeft mijn leven veranderd. Het was geen makkelijke weg, maar wat ben ik blij dat ik deze heb bewandeld.

Ik zocht therapeutische hulp want ik voelde wel dat die weg bewandelen mij alleen niet ging lukken. Destijds schaamde ik mij hier voor. Ik voelde mij toch een beetje raar of anders. Nu weet ik wel beter en zie ik dat beetje anders juist als mijn kracht en expertise. Ik heb in al die jaren veel inner-work gedaan. Tot op de dag van vandaag besteed ik hier aandacht aan en vul ik mijzelf en mijn omgeving bewust met verbinding, diepgang, liefde en spiritualiteit. Ik ben aangesloten bij teachers, workshops en een fijne sisterhood.

Toen ayahuasca op mijn pad kwam, ben ik nog meer diepere lagen in mijzelf gaan ontdekken. Zo kwam ik tot mijn diepste kern en staat van zijn. Laagje voor laagje als een ui die je langzaam afpelt. Zo zie ik mijn waardevolle proces. Ik voelde weer dat mijn lichaam van mij is. Veilig en vrij. Ik kwam thuis. Mijn hart opende zich tot het hele universum. Zó prachtig! Ik voelde liefde als nooit tevoren, zachtheid en er ontstond ruimte. Ruimte voor het ontstaan van mijn missie! Een warm en puur lichtje zijn voor de wereld en mensen die het nodig hebben, om ook te groeien in bewustwording en zelfacceptatie.

Als zelfstandig coach werk ik vanuit een integratieve en holistische benadering, ondersteunt met practices vanuit diverse stromingen en in de toekomst ook met ademwerk. Daarnaast ben ik werkzaam in de GGZ.

Ik vind het fijn en bijzonder om jou te mogen begeleiden in deze reis naar binnen.

Ik zie je.

Liefs,

MYRTHE DE JONGH

2021© Copyright - a-awareness.nl | Anna van Hamersveld | KVK 71684840 | info@a-awareness.nl